NollenKneepkens | Mediation | Conflictmanagement | Coaching | Procesbegeleiding | Opleiding & Inspiratie | Opdrachtgevers | Contact
PEER INTERVISIE voor advocaten 2016
2 punten: zowel voor Nova, vFAS en MfN (NMI)

Ook dit jaar heeft u de gelegenheid om aan intervisie te doen met andere advocaten uit het arrondissement Limburg. In 2016 hebben wij twee bijeenkomsten gepland. In de bijeenkomst kunnen de deelnemers een casus of een dilemma inbrengen, waarover met elkaar op een gestructureerde wijze gesproken wordt. Veiligheid en respect zijn uitgangspunten. Het gesprek en de structuur worden bewaakt door een ervaren begeleider, zodat de intervisie optimaal effectief kan zijn voor deelnemers.

Een goede intervisie draagt bij aan uw professionele kwaliteit. U kunt iets leren van beroepsgenoten. Met die insteek wordt dan ook Peer Intervisie door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA) uitdrukkelijk genoemd in de toelichting op de Verordening op de Vakbekwaamheid.

De voorwaarden en het puntenaantal voor peer intervisie zijn neergelegd in de regeling “ Voorwaarden gestructureerde feedback 2010” van de NOVA. Voor de MfN en de vFAS gelden aparte voorwaarden. Wij voldoen aan alle voorwaarden en het puntenaantal is 2.

Overigens hebben wij ook ervaring met “in company” intervisie, vaak met een van te voren afgesproken leerdoel.

Begeleiding: Sylvia Nollen (psycholoog) en Ernest Kneepkens (oud advocaat)
Aantal deelnemers: minimaal 5 tot maximaal 8
Locatie: Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond.
Data en tijd: 24 november en 22 december.
Tijd: 16.00 uur - 18.00 uur. Ontvangst vanaf 15.45 uur.
Kosten: Per bijeenkomst: €75,00 excl. BTW.

Aanmelding: tot 3 dagen voor de bijeenkomst, per mail:
secretariaat@nollenkneepkens.nl
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de inschrijving en een factuur.